Кои сме ние?

Ферти е нова приватна гинеколошка ординација која се наоѓа на идеална, пристапна локација во центарот на градот, на улица Анкарска 23 локал 8 во Скопје. Опремени сме со најсовремена медицинска апаратура која е акредитирана според светски стандарди.  Ферти нуди широка понуда на гинеколошки услуги која вклучува:  ултразвучен и колпоскопски преглед, ЦТГ, ПАП тестови и комплетна микробиолошка анализа. Покрај ова, нудиме и неинвазивен пренатален тест “Panorama”, кој што се изработува во американската генетска лабораторија Natera. Со Panorama тестот Вашата бременост ќе помине спокојно и безгрижно.