Нашите Услуги

Услуги кои ги нудиме

здравствен совет

Гинеколошки преглед со здравствен совет

Ултразвучен преглед абдоминален

Ултразвучен преглед вагинален

Вагинален брис

Цервикален брис

Земање брис за ПАП

Клинички преглед на бремена жена

Скрининг

Видеоколпоскопија

Пакет: видеоколпоскопија + ПАП тест + 4Д ултразвук

Ултразвучен преглед фетална биометрија, колор доплер

Дијагноза на бременост 4Д

Следење на близначка бременост

Документирање со CD

Ултразвучна цервикометрија

Ултразвучна фоликулометрија

4Д ултразвук во бременост

Ултразвучен скрининг со морфологија во бременост

Кардиотокографија

Земање материјал за HPV типизација

Микробиолошки брис пакет: хламидија, микоплазма, уреоплазма и патогени бактерии

За нашиот тим, Вие сте на прво место